Последни новини

  • Нови условия за пътуващите до Израел в сила от 1 юли 2024 г.

    Информираме ви, че от 1 юли 2024 г. влизат в сила нови правила за всички туристи, бизнес пътници и хора, които посещават Израел. Промените са свързани с въвеждането на система за получаване на предварително електронно разрешение за влизане в страната (ETA-IL), което се издава за гражданите на всички държави, с които Израел има установен безвизов режим - като България.

    Виж още
  • Първи директен полет по линията Варна – Прага – Варна на „България Еър“

    На 23 юни 2024 г. се проведе първият полет по новата директна линия на „България Еър“ от морската ни столица Варна до чешкото бижу в Централна Европа - Прага. Самолетът на авиокомпанията от Прага бе посрещнат тържествено на летище Варна с традиционен воден салют, както и с изненади за пасажерите - малки подаръци за първите пристигащи в страната пътници.

    Виж още
  • Капитан Бойко Ичев повдига завесата на пилотската професия

    В пилотното издание на рубриката "Професионалистите", която зрителите на националната телевизия Bulgaria ON AIR видяха в неделя, водещият Виктор Дремсизов ни среща с капитан Бойко Ичев от екипа на националния превозвач. Той показва на журналиста и зрителите какво се крие в пилотската кабина и как се управлява самолет.

    Виж още
  • „България Еър“ с директни полети от Варна до Прага и Франкфурт

    В началото на лятото националният превозвач отново приятно изненадва всички пътешественици с откриването на две нови директни линии от морския град Варна – до чешката столица Прага и до германския мегаполис Франкфурт.

    Виж още

Банери
Банери
Банери

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече