Последни новини

  • Нова лятна промоция на „България Еър“ под надслов „Полет към дома“

    Краят на лятото е само повод да се приберете в България, да се видите с най-близките си хора, да се потопите в родната атмосфера на морето, да свършите бизнес дела или да се заредите с енергия за нови предизвикателства. А сега удобството на полетите на националния превозвач се съчетава и с лятна промоция на изгодна цена.

    Виж още
  • Промяната в условията за влизане в Израел ще бъде в сила от 1 януари 2025 г.

    Информираме Ви, че се променя срокът за влизане в сила на новите условия за посещение на Израел, въведени от местните власти това лято.

    Виж още
  • Интервю на стюарда Кристиан Асенов в предаването „България сутрин в неделя“ по Bulgaria ON AIR

    В епизод 7 на рубриката "Професионалистите", част от предаването „България сутрин в неделя“, която бе излъчена на 28 юли в ефира на телевизия Bulgaria ON AIR, зрителите се срещнаха с Кристиан Асенов – член на кабинния състав на „България Еър“.

    Виж още
  • „България Еър“ възобновява партньорството си с Air France и KLM

    През лятото националният авиопревозвач възобновява кодшеър партньорството си с френската компания Air France и нидерландския превозвач KLM. Сътрудничеството, което носи редица ползи на европейските пасажери, е под формата на интерлайн споразумение за размяна на кодове върху полети, изпълнявани от „България Еър“.

    Виж още

Банери
Банери
Банери

Може да изберете и платите своя самолетен билет в офисите на Централна кооперативна банка.

Виж повече

ЧАРТЪРИ И ЛИЗИНГ

Ангажирай чартърен полет, чартърни вериги и отдаване на самолети на краткосрочен и дългосрочен лизинг.

Виж повече

RENT-A-CAR

Резервирай Sixt автомобил и пътувай мобилно, комфортно и качествено до над 4000 локации за автомобили под наем в повече от 105 страни. Членовете на лоялната програмата FLY MORE вече могат да получат 500 бонус точки за всеки нает автомобил от всяка локация.

Виж повече